Over Pheidias

Van oud naar nieuwMaterialen, texturen, kleuren en mensen spelen in mijn leven een grote rol, binnen steeds weer nieuwe situaties. De mogelijkheid van het samenvoegen van dit palet in het kleurrijke vak verkoopstyling sprak mij dan ook bijzonder aan. Graag draag ik dan ook met enthousiasme mijn kennis en ervaring over aan klanten, en ook als Master Trainer en Coach aan telkens weer nieuwe cursisten tijdens de trainingen verkoopstyling van de Styling Concepts Group

De laatste jaren liepen theoretische kennisoverdracht als docent Engels en Textiele Werkvormen en het opdoen van ervaring binnen de restauraties van panden naast elkaar. Van grof restauratiewerk tot het meest fijne toe, evenals de affiniteit met de conservering van ons historisch textiele erfgoed.

Brede interesse en ruime praktijkervaring met uiteenlopende activiteiten die voortvloeien uit het opknappen/restylen van woningen maken dat ik een gegeven advies niet onderschat. Ik weet uit eigen ervaring wat het is om moed te verzamelen en een klus te klaren die al te lang wacht. Ook ervaar ik dat verkoopstyling voor veel mensen een eerste kennismaking is met het meer ‘beleven‘ van hun interieur. Door verkoopstyling wordt de interesse gewekt voor harmonie en stijl.

Een ervaring waar mensen echt warm voor lopen. Boeiend en steeds weer een uitdaging.

Graag zet ik mij daar ook voor ú voor in!