Verkoopstyling

verkoopstyling werkt!

Verkoopstyling helpt u met afstand uw huidige woning te bekijken en zo meer zicht te krijgen op wat de mogelijke koper beweegt om wel of niet tot aankoop over te gaan. Verkoopstyling zet aan tot woningpresentatie. Eenvoud, rust en harmonie in het interieur hebben een opmerkelijke uitwerking op ons. We worden niet afgeleid, voelen ons thuis, zelfs als we niet kunnen beschrijven waardoor dat komt. Kort gezegd: emotie! Dat is dan ook het geheim achter de toegevoegde waarde van verkoopstyling.

Hoe?

Om greep te krijgen op de juiste ‘klik’ tussen uw woning en de zoekende aanstaande koper op het internet, blijkt de verkoopstylist de aangewezen persoon. Getraind om met ’kopers’ ogen uw huis te bekijken, zullen veel onnodige kritiekpunten geen struikelblok meer blijken te zijn. 

EEN BASISCONSULT geeft een goede indicatie van mogelijke aanpassingen, wijzigingen en aandachtspunten. De styliste bezoekt de woning gedurende 2,5 tot 3 uur, waarna u een gedegen advies krijgt waar u direct mee aan de slag kunt. De aanpassingen kunnen in veel gevallen door uzelf worden uitgevoerd.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@pheidias.nl 

Onderzoek wijst uit dat verkoopstyling een goede investering is in tijd en energie, en u uiteindelijk geld en onzekerheid bespaart.
Investeer in de frisse kijk van een buitenstaander, en wees ongewenste kritiek van de kijkers voor!  

Download hier het artikel over Pheidias “Wonen doe je zo”

Download hier de flyer “Workshop Verkoopstyling”